Æblernes dag

Nyord og resten af landet bugner med æbler lige i øjeblikket. Store saftige æbler, der kan bruges til så mange ting.

D. 18/10 afholder Stege ”Æblernes dag”. Det sker hvert år i efterårsferien og her kan man komme og lære alt om æbler. Du kan også få mostet dine æbler og høre spændende foredrag omkring alle de ting du kan bruge æbler til.

Der vil være mange smagsprøver på flere forskellige æblesorter – både rå og som lækre kolde og varme retter. Så har du spørgsmål til noget som helst omkring æbler, så er det stedet at være. Her vil du helst sikkert kunne få svar på dine spørgsmål omkring æblesorter, beskæring af træer og meget mere.

Derudover plejer de forretningsdrivende i Stege, at have rigtig mange gode tilbud denne dag.

Så tag familien med og få en god dag i Stege. Efterfølgende kan du køre en tur til Nyord og nyde roen efter en hektisk dag på torvet.

Comments are closed.