Ferie på Nyord om vinteren?

Nyord er også dejlig om vinteren – det er noget helt andet end om sommeren, hvor her vrimler med turister. Om vinteren er øen meget mere øde og der er god plads på gader og stræder. De fleste butikker er lukket ned herovre, men Stege er stadig god for en fin indkøbsoplevelse med flere specialbutikker og mange dagligvare butikker.

På Nyord er der god plads til at opleve smukke naturoplevelser blandt øens mange fugle og andet dyreliv. Er du så heldig at være her, hvor der har været en god gang sne og frost, kan der opleves flotte isskruninger langs Vesternæs.  

Om vinteren er muligheden for at opleve ”Dark Sky” ganske stor. Dagene er jo kortere og derfor kan den store stjernehimmel ses ret tidligt på aftenen.  Natten er helt fantastisk og smuk på Nyord på en klar aften, da du her kan se tusindvis af stjerner – det er altid bedst at komme når der ingen måne er – da en fuldmåne på Nyord lyser hele øen op. Du kan se månedkalender for hele året her.

På Nyord har vi det dejligste lille hus kaldet ”det lille røde hus”
Et lille hus, med alt det du skal bruge for et godt ophold. Huset består af stue, køkken og bad i stueetagen og et soveværelse og tv-stue på førstesalen. Fra førstesalen er der den smukkeste udsigt ud over Nyord enge og kig til vandet.
Huset bliver opvarmet med en pilleovn, der er står midt i huset. Den passer sig selv, så længe den bliver ”fodret” lidt morgen og aften.

Du kan se flere billeder af huset her.

Har du fået lyst til at besøge os hen over vinteren – så send os en mail med de datoer du tænker på.
Der er forskellige priser hen over vinteren, alt efter hvor længe I påtænker at være her og hvor mange I er.

Comments are closed.