Vinterferie på Nyord

På Nyord er der god plads til at opleve smukke naturoplevelser blandt øens mange fugle og andet dyreliv – også om vinteren.

Samtidig er muligheden stor for at opleve ”Dark Sky” i disse måneder. Dagene er jo kortere og derfor kan den store stjernehimmel ses ret tidligt på aftenen.  Natten er helt fantastisk og smuk på Nyord på en klar aften, da du her kan se tusindvis af stjerner – det er altid bedst at komme når der ingen måne er – da en fuldmåne på Nyord lyser hele øen op. Du kan se månedkalender for hele året her.

På Nyord har vi det dejligste lille hus kaldet ”det lille røde hus”
Et lille hus, med alt det du skal bruge for et godt ophold. Huset består af stue, køkken og bad i stueetagen og et soveværelse og tv-stue på førstesalen. Fra førstesalen er der den smukkeste udsigt ud over Nyord enge og kig til vandet.
Huset bliver opvarmet med en pilleovn, der er står midt i huset. Den passer sig selv, så længe den bliver ”fodret” lidt morgen og aften.
Du kan se flere billeder af huset her.

Der er også mulighed for at overnatte på vores B&B på Strågården. Her tilbyder vi dobbeltværelser med fælles bad og muligheden for at tilkøbe morgenmad.
Du kan se flere billeder fra Strågårdens B&B her

Har du lyst til at besøge os i vinterferien, så skriv en mail til os med dato og antal overnatninger – så vender vi tilbage til dig så hurtig som muligt.
Comments are closed.