Nyord Bros 50 års jubilæum

D. 25/8-18 fejrer vi, at Nyord har været landfast med Møn i  50 år.
Det var en stor begivenhed, da vi i 1968 fik vores lille bor til Møn. Det gjorde tilværelsen meget nemmere for øens beboere – både i forhold til transport af vare, logistik i forhold til, at køre på arbejde og få sendt sine børn i skole i Stege. Før den kunne man kun komme fra og til øen via båd.

Dagen bliver bl.a. fejret med at der vil være en lille cermoni ude på broen, hvor borgmesteren vil  komme og sige et par ord. Derudover vil der være en udstilling i vores forsamlingshus omkring øen og broen – i den forbindelse vil lokal  historisk forening også have en ny bog release.

Øens forretninger vil have åbent og fejre dagen med gode brotilbud. Om aftenen vil der være fest på havnen for øens beboere og venner af øen. Man vil kunne læse mere om dette og tilmelding på vores opslagstavle.

Comments are closed.