Tirsdagsmarkeder

6 tirsdage i juli og august bliver der afholdt Tirsdagsmarked i  Stege. Det har været en årlig tilbagevendende tradition, som vi alle ser frem til.
Storegade bliver spærret af og alle forretninger flytter ud på gaden. Her er altid et godt tilbud at finde og flere muligheder for en god frokost. Der kommer også mange af de lokale kunstnere til byen for at udstille og sælge deres ting. Så der er god mulighed for, at få noget helt unikt og specielt med hjem fra Møn.

Samtidig er der mange aktiviteter for børn, både i form af hoppeborge m.m. Der er også en god tradition for børneloppemarkeder – her kommer børn og sælger ud fra deres værelse og få noget nyt med hjem.

Tirsdagsmarkederne afholdes fra tirsdag d. 2/7 – 6/8 2018.

Du kan læse mere om Tirsdagsmarkederne her

Comments are closed.