Se op til 150 stjernskud i timen

Fra d. 4. december – 17. december passerer årets kraftigste og mest intense meteorsværm. Den kaldes Geminiderne og giver dig mulighed for at se op til 150 stjerneskud i timen. Den giver dig flest stjerneskud i timerne op til midnat og den topper d. 13-14 december.

Det er et helt imponerende skue og du har muligheden for at komme til at se dette fra første parket.
Søndag d. 13 december har vi et udvidet Dark Sky arrangement, hvor du har mulighed for at komme og opleve stjerneskudsforestillingen tæt på. Du vil have mulighed for høre mere om Germiniderne og andre himmel fenomener, se himlen igennem teleskop, ligge eller sidde konfetabelt og kigge på aftenens show.

En aften under stjernerne koster 250,- kr pr person.

Du har også mulighed for at gøre oplevelsen endnu mere speciel ved at booke en overnatning samtidig. Så har du muligheden for at gå direkte ind i en dejlig varm seng, når du er færdig med stjerneforestillingen.

Overnatning for 2 personer i delt dobbeltværelse og fælles badeværelse inkl. morgenmad og Dark sky arrangement koster ialt 1250,- kr.
(ekstra overnatning m. morgenmad koster 650,- kr ekstra)

Der er selvfølgelig også mulighed for at få guidet ture på andre tidspunkter – kontakt os venligst for at lave en aftale.

Du kan kontakte os ved at trykke her, hvis du vil booke en tur eller har spørgsmål.

Vil du vide mere om Dark sky på Nyord, så besøg vores hjemmeside her

 

Comments are closed.