Den perfekte julegave

Det er nogen gange rigtig svært at finde på den perfekte julegave til personer, der mener at de har alt og derfor ikke ønsker sig noget. Men man kan altid bruge en oplevelse og det kan vi tilbyde her på Strågåden i Nyord.

Er du til fantastisk smuk natur, rigt dyreliv og ro – så er Nyord det perfekte sted at besøge. Her er der ingen stress og jag – kun afslapning og her virker det som om, at tiden går i stå dog uden at stå stille.

Vi har mulighed for at lave et smukt gavekort til dig og få det sendt direkte hjem til din postkasse. Du kan selv bestemme hvad gavekortet skal indeholde. Det kan være på et bestemt beløb eller på en af vores pakker.

Du kan bl.a. vælge imellem overnatning inkl. morgenmad og en Darksky guidet tur med vores egen certificerede guide. Læs mere om Darksky her.
Det er også muligt at købe et gavekort på en guidet tur uden overnatning – se priser her.

Det er også muligt at købe overnatning med en meget spændende guidede byvandring rundt i Nyord by. Her er der mulighed for at høre om Nyord historie, husene, indbyggerne m.m. både før og nu.
Du kan læse mere om vores pakker her

Har du spørgsmål eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os her.

Vi glæder os til at se jer.

Comments are closed.