Motionsløb med afslutning ved Nyord broen

D. 18/5 2019 bliver der afholdt motionsløbet: MØN – fra havn til havn. Med start i Hårbølle og afslutning ved Nyordbroen, så er der god mulighed for at se rigtig meget af Møn.

Her er der mulighed for et løb for alle. Der er både stafetløb, halvmaraton, maraton og et ultraløb på hele 61 km. Tryk her for at se de forskellige muligheder.

Du behøver som skrevet ikke tage den helt store tur på 61 km for at være med, der er mulighed for at starte forskellige steder på ruten. Ved tilmeldingen har du også mulighed for at bestille transport fra dit målområde til starten. Se mere om tilmelding her

Var det noget for dig, at være med til dette fantastiske løb, så er det bare med at tilmelde dig. Strågården tilbyder overnatning i rigtig gode senge til trætte løbere efterfølgende. Vi kommer endda og henter jer ved broen, hvis I ikke kan overskue de sidste par kilometer ind til Nyord by 🙂

Comments are closed.