Ferie på Nyord og Møn?

Da mange nok må se langt efter en ferie i udlandet i år, så er det godt, at vi har så smukt et land med massere af oplevelser.
På Strågården på Nyord ved Møn kan vi tilbyde overnatning på vores B&B eller i vores feriehus. Se meget mere om dette ved at trykke her.

Møn og Nyord er 2 meget populære øer at besøge bl.a. pga. den helt unikke natur vi har hernede og det meget rige dyreliv.
På Nyord er der tid til ro og fordybelse. Meget af øen er fredet og lagt ud til fuglereservat. Der er alle former for fugle fra de tusindvis af svaler til de store havørne. Der er gode muligheder for at gå ture på øen og se det store fugleliv udfolde sig – især er der god udsigt fra vores fugletårn, der ligger midt på engene.
Nyord og Møn er også blevet udnævnt til Nordens første dark sky park og community. Det er muligt at se på stjerner hele året rundt og især i de tørre vinternætter er der kæmpe stjerneshow hernede. Men du kan også på en sensommer nat se Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd af lys, der strækker sig over hele himlen og forsvinder bag Østersøens horisont, fyldt af hvirvlende stjerneskyer og sorte støvskyer ude mellem stjernerne. I augusts lune nætter kan du bruge aftenen på at tælle stjerneskud, og i efteråret kan du se Mælkevejens nabo, Andromeda-galaksen, som en lille tåget sky på nattehimlen. Så der er altid noget at se på den smukke nattehimmel på Nyord.
Du kan læse meget mere om Dark sky på Nyord ved at trykke her.


Møns klint strækker sig langs østkysten og det er et fantastisk sted at gå lang stranden og se op på kridtvæggene samtidig med at man kan være heldig at finde flere tusind år gamle forsteninger.
På Møn findes der talrige gravhøje og jættestuer, hvor mange af dem er åbne, så man kan få et kig indeni dem. Derudover er Møn fyldt med masser af lokale gårdbutikker, kunsthåndværkere og har derudover også et rigt og varieret butiksliv i Stege.

Så måske du skulle overveje at komme en tur til Nyord og Møn i din sommerferie. Vi står klar til at tage imod dig – har du nogen spørgsmål eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Det kan du gøre ved at trykke her.

Comments are closed.