Åbning af Camønoen for handicappede

Søndag d. 16 juni kl. 11.30 er der indvielse af Handicap-Camønoen. Arrangementet vil foregå ved Lake appartment, Klintevej 544B i Borre. Der vil være forskellige taler og borgmester Mikael Smed vil stå for den officielle indvielse.
Handicap Camønoen vil følge det meste af den originale Camøno, men på nogle strækninger vil der være alternative ruter for folk med nedsat mobilitet. Der kan købes Camøno-handicap kort ved åbningen eller ved at kontakte Camønoen på deres hjemmeside ved at trykke her

Du kan læse mere om arrangementet ved at trykke her

Har du nedsat mobilitet, så er Nyord et godt sted at besøge i forhold til en tur rundt på Camønoen. Vi har på Øen flere udsigtspunkter, hvor det er muligt at observere vores rige dyreliv og smukke natur fra kørestoleramper.

På Strågården kan vi også tilbyde overnatning for folk med nedsat mobilitet – se vores værelser ved at trykke her og vores priser kan du se her.

Comments are closed.